Rebelhorn motorcykeljacka JAX för varma dagar.

Rebelhorn JAX är en innovativ motocykjacka från den polska tillverkaren Rebelhorn. Denna jacka erbjuder en utmärkt kombination av säkerhet, komfort och stil, vilket gör den till ett idealiskt val för motorcyklister som föredrar dynamisk körning i stadsmiljö.

Rebelhorn JAX är tillverkad av högkvalitativa, slitstarka material och är designad för att möta de höga säkerhetskraven för motorcyklister. Den yttre skiktet består av 450D polyester, Ripstop polyester, 3D Matrix Mesh och stålmesh, vilket säkerställer både hållbarhet och optimal ventilation. Den avtagbara HUMAX®-membranen med 10k/10k vattentäthet och andningsförmåga skyddar mot väder och vind.

Jackan är utrustad med CE-level 2-skydd, inklusive ett ryggskydd. Dessa skydd ger maximalt skydd vid en eventuell olycka och är justerbara för bästa passform. Reflekterande inslag på axlar, rygg, armbågar och armar förbättrar synligheten i mörker.

Ventilation:
Den innovativa 3D Matrix Mesh och stålmeshen ger överlägsen ventilation, vilket gör Rebelhorn JAX idealisk för varma dagar. Stora paneler av dessa material på framsidan, baksidan och ärmarna säkerställer effektiv luftcirkulation, vilket håller dig sval och bekväm under körningen.

Anpassning och Komfort:
Med en kortare framdel och längre bakdel är Rebelhorn JAX designad för att inte glida upp när du sitter på motorcykeln. Justerbara dragkedjor vid ärmsluten och neoprenkantade manschetter och krage bidrar till ökad komfort och perfekt passform. Jackan har även en YKK-dragkedja som gör det möjligt att fästa den med Rebelhorns motorcykeljeans.

Funktioner:

  • Material: 450D polyester, Ripstop polyester, 3D Matrix Mesh, stålmesh.
  • Skydd: CE-level 2 skydd för armbågar, axlar och rygg.
  • Ventilation: Stora paneler av 3D Matrix Mesh och stålmesh.
  • Anpassning: Justerbara dragkedjor och neoprenkantade manschetter och krage.
  • Extra: Reflekterande detaljer, två yttre fickor med dragkedja, vattentät innerficka, Hypalon upphängningsögla.

Rebelhorn JAX är mer än bara en säkerhetsutrustning; den är en perfekt blandning av funktion och stil. Oavsett om du pendlar i stadstrafik eller åker på längre turer, kommer denna jacka att hålla dig säker, bekväm och snygg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Recenseramera
Logo